Therapeut-coach

foto-thea-2Mijn naam is Thea Dijkstra de Boer (1963). De rode draad dat door mijn leven loopt is het in contact staan met mensen. Dit vindt op een vanzelfsprekende wijze plaats omdat mensen gemakkelijk gehoor bij mij vinden. Dit is de reden dan ook dat ik hierin uiting geef aan mijn levensbestemming. In mijn praktijk Movementz zet ik mensen in beweging – gepassioneerd op weg naar hun eigen bestemming. De Z van Movementz, betekent dan ook “de beweging vanuit de ziel”!

Na het behalen van mijn HBO-SPH (sociale pedagogische hulpverlening) diploma ben ik jaren lang in de gezondheidszorg aan het werk geweest. Het bijzondere aan die tijd was dat ik mensen in diverse levensfases met verschillende problemen en beperkingen heb ontmoet. Vanuit het ervaren van de werkwijze van hypnotherapie en wat dat met je doet, ben ik zelf de opleiding gaan volgen. Het werken met trance en het onbewuste werkt zo verhelderend en inzichtgevend dat dit voor mij de volgende stap was op mijn bestemmingspad.

Die weg ontwikkelde zich verder, zowel persoonlijk als ook op spiritueel gebied, toen ik eenmaal een volmondige “JA” zei. Mijn kennis heb ik aangevuld met Loopbaan-, Re-integratie begeleiding, Lifecoaching, EMDR, Lichaamswerk,  en Burnout-begeleiding volgens de CSR®-methode.

Voor verder informatie zie > LinkedIN